Echipa noastra


Home » Echipa noastra
DR. PETRUESCU ANDRA
Medic specialist Endodontie din 2014
DR. NAICHE ANDREI
Specialist in Stomatologie Generala si avand Master International in Implantologie Orala
DR. MARTIN MIKAEL
Viitor medic specialist in Parodontologie, este absolvent al facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara. Avand competente in Implantologie si Protetica dentara si participand la congrese nationale si internationale, are acces la cele mai moderne tehnici medicale pentru realizarea planului de tratament ideal adaptat oricarei situatii clinice.
DR. TAMBA SEBASTIAN
Medic stomatolog avand competenta in Implantologie orala, absolvent al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara, promotia 2006. Preocupat in a oferi pacientilor tratamentul de care au nevoie, cea mai mare satisfactie a muncii sale o reprezinta pacientii multumiti.
DR. RONCEA DRAGOS
Medic specialist in Chirurgie dento-alveolara si cu competente in Implantologie orala.
DR. COVACI ANASTASIA
Medic stomatolog generalist, absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara, promotia 2021. Odata cu finalizarea studiilor, participa constant la cursuri si congrese din pasiunea pentru ceea ce face si dorinta sa de perfectionare.
DR. TAMBA DANIELA
Fondatoare a clinicii Premier Dental Implant Center, medic specialist in Chirururgie dento-alveolara din anul 2014. In ceea ce priveste formarea profesionala, a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara.
DR. TAMBA IULIAN
Fondator al clinicii Premier Dental Implant Center, medic specialist in Parodontologie din anul 2017, avand competente in Implantologie orala. Absolvent al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara. Ariile de activitate: Implantologie, Protetica implantologica, Parodontologie, Protetica dentara, Estetica dentara.
DR. BARBUZAN ALICE
Medic specialist in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala, absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara. Dr. Alice Barbuzan trateaza atat adulti cat si copii, aria sa de expertiza cuprinzand printre altele ghidarea dezvoltarii maxilarelor, rezolvarea inghesuirilor/spatierilor dentare, cat si pregatirea protetica a pacientilor.
DR. BENTA BOGDAN
Viitor medic specialist in Stomatologie generala, este absolvent al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara. Preocupat de sanatatea orala si perfectionarea competentelor profesionale si pentru ca doar prin multa pasiune, daruire si munca poti sa obtii rezultatele dorite, participa periodic la cursuri de specializare.
DR. BORSANU ANDREEA
Medic specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala.
DR. CONSTANTIN GEORGE
Asistent Universitar, medic specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala cu competenta in utilizarea terapeutica si chirurgicala a laserilor in medicina dentara. Dublu licentiat, absolvent al Facultatilor de Medicina Dentara si Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara. Ocupa in prezent functia de Asistent Universitar in cadrul U.M.F “Victor Babes” Timisoara, desfasurand activitate de cercetare stiintifica si stagii de pregatire cu studentii. Practica privata este axata pe reabilitari orale complexe, implantologie orala si terapii chirurgicale avansate de regenerare osoasa.
AS. MEDICAL, STANCU IULIA
AS. MEDICAL, POPA TINA
AS. MEDICAL, MOLDOVAN ADELA
AS. MEDICAL, SAFTA ALEXANDRA
AS. MEDICAL, ACOZMEI FILIP
RECEPTIONER/CONTABIL, GIUROIU RAMONA
Abonare
Newsletter