Premier Dental Implant Center Facebook Premier Dental Implant Center Twitter Premier Dental Implant Center Google+
Programari telefonice LU-VI: 09:00 - 18:00
(+40) 724 341 888
Romana English Italiano

Regulamentul General Privind Protectia Datelor

 
Regulamentul General Privind Protectia Datelor

INFORMARE

PRIVIND  PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE DE CATRE S.C. PREMIER DENTAL IMPLANT CENTER S.R.L.

 

 

S.C. PREMIER DENTAL IMPLANT CENTER S.R.L.  acorda o importanta deosebita atat vietii private cat si protectiei datelor cu caracter personal prin respectarea legilor privind protectia datelor. Datele personale pe care le colectam vor fi prelucrate in mod strict confidential si in conformitate cu legile privind protectia datelor personale si in conformitate cu acesta informare si exclusive in scopul prestarii serviciilor solicitate.

Procesatorul

In sensul Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR) si a altor prevederi legale nationale referitoare la protectia datelor din statele membre  U.E este:  S.C. PREMIER DENTAL IMPLANT CENTER S.R.L.

 1. CATEGORII DE PERSOANE VIZATE SI CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL

S.C. PREMIER DENTAL IMPLANT CENTER S.R.L. colecteaza datele cu caracter personal ale persoanelor vizate din momentul intrarii in incinta societatii, din momentul inceperii relatiilor contractuale, din momentul depunerii CV-ului al inceperii raporturilor de munca/colaborare.

S.C. PREMIER DENTAL IMPLANT CENTER S.R.L. colecteaza si/sau proceseaza urmoatoarele categorii de date cu privire la angajatii sai, canditatilor, pacientilor, partenerilor de afaceri si reprezentantilor acestora.

Nume, prenume. CNP, copie carte de identitate, datele din actele de stare civila, adresa, semnatura, cetatenia, tara de provenienta, profesia, functia ocupata, durata contractului de munca, acte de studii certificate /de calificare, pentru scopul Resurse Umane.

Informatii stocate pe calculatoarele societatii in scopul intereselor legitime urmarite de S.C. PREMIER DENTAL IMPLANT CENTER S.R.L.

Imagine, voce, pentru scopul monitorizare CCTV(monitorizarea securitatii persoanelor, spatiilor si bunurilor private).

Nume, prenume, telefon, fax, email, adresa, semnatura in scopul de pastrare a detelor de contact ale partenerilor contractuali ai societatii.

 

 1. SCOPUL PRELUCRARII

S.C. PREMIER DENTAL IMPLANT CENTER S.R.L. poate procesa/colecta datele personale cu privire la angajatii sai, candidatii, clientii, partenerii de afaceri si reprezentantii acestora un scop financiar – contabil , in scopul desfasurarii relatiilor de munca si contractuale.

Datele personale ale apartinatorilor sau membrilor de familie ai angajatilor pot fi procesate in vederea includerii acestora pe lista de beneficiar ai serviciilor oferite de S.C. PREMIER DENTAL IMPLANT CENTER S.R.L. sau pentru justificare unor deduceri.

 

 1. CATEGORII DE DESTINATARI

In cea ce priveste dezvaluirea datelor personale unor terti situati pe teritoriul Romaniei sau in afara Romaniei, S.C. PREMIER DENTAL IMPLANT CENTER S.R.L. va dezvalui datele personale ale persoanelor vizate catre urmatorii destinatari:

 • In cazul salariatilor pentru scopul general de resurse umane, datele personale ale acestora se vor dezvalui catre: banci, AJOFM, Casa de Sanatate, Casa de Pensii, consultant externi/furnizori de servicii(ex: avocati, contabili si auditori).
 • In cazul pacientilor catre clinicile de radiologie dentara si tehnica dentara.

 

 1. STOCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale sunt stocate pe calculatoarele societatii, nu sunt folosite pentru a se lua o decizie automata in baza lor si vor fi pastrate atat timp cat sunt necesare pentru prelucrarea asumata, iar perioadele mai mici de stocare a datelor personale  sunt exceptii asociate c prevederile legale, astfel:

 • Pentru scopul de resurse umane, in scopul de tinere a REVISAL pe o perioada de 75 ani.
 • Pentru scopul de rasurse umane si financiar: pe perioada angajarii si pe o perioada de 10 ani, in cazul statelor de plata pe durata angajarii si pe o perioada ulterioara de 50 ani, iar in cazul evaluarilor performantei pe durata contractuala.
 • IT(arhivarea email-urilor la plecarea unui angajat) 5 ani dupa plecarea angajatului.
 • Derularea relatiilor contractuale de afaceri: pe durata contractului de munca/colaborare/mandatului de reprezentare.

 

 1. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Aceste drepturi consta in:

 • Dreptul de retragere a consimtamantului
 • Dreptul la informare
 • Dreptul de acces
 • Dreptul la rectificare
 • Dreptul la stergerea datelor(“dreptul de a fi uitat”)
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • Dreptul la portabilitatea datelor
 • Dreptul de a se opune prelucrarii
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusive pe prelucrarea automata inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a depune o plangere la Autoritate
 • Dreptul de a se adresa justitiei.

Ne puteti intreba ce informatii avem despre dumneavoastra si ne puteti cere sa le corectam daca sunt inexacte. Daca v-am cerut consimtamantul dumneavoastra pentru a procesa datele personale, puteti retrage acest consimtamant in orice moment.

Daca prelucram datele dvs. personale pentru a indeplini un contract sau in temeiul consimtamantului, puteti sa ne cereti sa va oferim o copie a informatiilor intr-un format care sa poata fi citit, astfel incat sa il puteti transfera altui furnizor.

Daca prelucram datele dvs. personale pe baza de consimtamant sau de interes legitim, puteti solicita stergerea datelor dvs.

Aveti dreptul sa ne cereti sa nu mai folosim informatiile dvs. pentru o perioada de timp daca credeti ca nu facem acest lucru in mod legal.

Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa consultati responsabilul cu protectia datelor care poate fi contactat la adresa de email: contact@premierdental.ro

 

 

ECHIPA NOASTRA

Echipa noastra
Pentru ca sanatatea orala este prioritatea noastra, Premier Dental Implant Center intelege ca rolul pacientilor este foarte important si ne straduim sa respectam programarile stabilite oferind pacient...

ULTIMELE NOUTATI

 
09
oct

MEGAGEN IMPLANTURI DENTARE

Compania MegaGen Implant a fost înființată în anul 2002 de către un grup de medici chirurgi cu experiență în domeniul medicinei dentare care s...
MEGAGEN IMPLANTURI DENTARE
19
sep

Oferta de Toamna

Reduceri de 30% la TRATAMENTELE DE ALBIRE DENTARA PROFESIONALA!...
Oferta de Toamna
01
oct

Centrifuga dentară

Centrifuga dentară este un aparat care utilizează forța centrifugă prin care se separă plasma cu proteine din sângele pacientului, în aproximat...
Centrifuga dentară
ABONARE

NEWSLETTER

CONTACT

PREMIER DENTAL IMPLANT CENTER

(+40) 724 341 888
Str. Linistei NR. 7-9, TIMISOARA
Premier Dental Implant Center
Premier Dental Implant Center Facebook Premier Dental Implant Center Twitter Premier Dental Implant Center Google +